25 Μαΐου, 2016

† 19 Μαΐου 2016 Η δεύτερη επέτειος θανάτου του K-kun

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αν αυτά τα δύο χρόνια πέρασαν γρήγορα ή αργά. Γιατί ήταν ένας συνεργάτης που ήταν πάντα εκεί για περίπου 10 χρόνια και μετά εντελώς ξαφνικά έφυγε. Ο K-kun πέθανε και έπειτα από σχεδόν μισό χρόνο ο Ryux ήρθε κοντά μας και με κάποιο τρόπο καταφέραμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ο Ryux είναι άντρας αλλά φαίνεται σαν μικρότερος αδερφός και είναι ένα εξαιρετικά έμπιστο άτομο. Ακόμα και τώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες οι φανς δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά τους και η διατήρηση των συναισθημάτων τους όταν βλέπουν τους Moi dix Mois να ανεβαίνουν στη σκηνή πρέπει να είναι δύσκολο. Στα live μια σκηνή με τον K-kun εντυπωμένη στο μυαλό όλων σποραδικά περνάει ανάμεσα από όλους και ο Ryux έχει νοιώσει ότι απολαμβάνει τα live ανεπηρρέαστος από αυτό. Είναι μαζί με τον κακό.

Ασφαλώς θα ήταν ένα ανάμικτο συναίσθημα, αλλά κατάφερε να αλλάξει αυτή τη λύπη σε χαμογελαστά πρόσωπα. Είναι περίπου ένας χρόνος από τότε που ο Ryux μπήκε στην παρέα μας επίσης. Αποφάσισα ότι θέλω να αναγνωρίσω την υποστήριξη που ο Ryux μου έχει δώσει μέχρι τώρα με μια ομαδική φωτογραφία στην κορυφή της σελίδας στο ιστολόγιο των Moi dix Mois site.
Θέλω να χαράξουμε αυτήν την ημέρα στη μνήμη μας και να προχωρήσουμε μπροστά ξανά σαν ένας.
Ο K-kun μάλλον κρατάει από ψηλά τα μάτια του στραμμένα πάνω μας, σε όλους τους πέντε μας, με την ευγενική, ή μάλλον όχι, με την περήφανη ματιά του σατανικού κτήνους.
Γιατί ο Κ είναι αιώνιο μέλος των Moi dix Mois.

Μάνα

(Μετάφραση: Ελενα Αρχοντάκη)

† Translate