13 Δεκεμβρίου, 2014

† 13 Οκτωβρίου 2014 Το DSIV ήταν το καλύτερο Sanctuary!

11.10.Deep Sanctuary IV
Διασκεδάσατε όλοι?!

Δεν είναι αστείο να έχεις τέτοιες διοργανώσεις και να βλέπεις τον καθένα πώς είναι ντυμένος με διαφορετικό τρόπο?

Η διοργάνωση αυτή τη φορά είχε μοιραστεί σε τρία μέρη, και με τον Kozi να εμφανίζεται όλη την ώρα, του είπα ένα "έκανες ένα τέλειο δώρο" στο άφτερ πάρτυ.
Εν πάσει περιπτώσει, κατά τη ζωντανή μας συνομιλία, είπαν πράγματα όπως "Ο Μάνα-chan έδειχνε τόσο θυμωμένος στο τέλος..." αλλά δεν ήμουν τρελλός (χαμόγελα)
Στη διάρκεια των MALICE, από την ώρα που έπαιζε το Bois de merveilles μέχρι το S CONSCIUS νοιώθαμε σαν να είμαστε οι MALICE MIZER στο στάδιο της Yokohama.
Ο χρόνος που είμαστε οι 5 μας των MALICE MIZER έχει σημαδέψει ζωντανά το μυαλό μου.
Για μένα οι MALICE MIZER δεν είναι ένα κομμάτι του παρελθόντος.
Ακόμα και στο μέλλον, παρά τον ξαφνικό του θάνατο, θέλω τους MALICE MIZER να υπάρχουν και για διάστημα που ζούσε ο Kami, επίσης.

Το ίδιο ισχύει και για τους Moi dix Mois.
Ο K-kun είναι ένα αιώνιο μέλος των Moi dix Mois.

Αρχίζοντας απο τις 7 Δεκεμβρίου στο live του WWW οι Moi dix Mois θα προχωρήσουν μπροστά και θα γνωρίσετε ένα βοηθητικό μέλος που θα κάνει τη διπλή κιθάρα.
Από τη στιγμή που ο K-kun έγινε μέλος των Moi dix Mois η διπλή κιθάρα ήταν ταιριασμένη σε σημεία που δεν υπήρχε διπλή κιθάρα, έτσι τώρα υπάρχουν πολλά τραγούδια που δεν θα μπορούσαμε να τα παίξουμε χωρίς αυτήν.
Από δω και πέρα, είμαι σίγουρος ότι ο K-kun θα φυλάει τους Moi dix Mois από τον ουρανό.

Ήταν λίγο έντονο, έτσι ας προχωρήσουμε σε χαρουμενες αναμνήσεις για το DSIV.
Μπήκα στη σκηνή πάνω σε πατίνι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στον ελαφρύ ρυθμό του au revoir, αλλά ακριβώς την ώρα που νόμιζα ότι θα κάνω μια εξαιρετική αναστροφή (U-turn) τα χερούλια ‘ατύχησαν’ και έπεσα κάτω με ένα πολύ επιδεικτικό τρόπο Σヘ(○д●)ノ
Είμαι το παιδί με το όνομα Majigoke.
Αφού είμαι επαγγελματίας στη σκηνή? Κινήθηκα λίγο πιο παθητικά, πιο ήρεμα με αυτό κι έτσι δεν υπήρξαν πραγματικά ατυχήματα.
Οι άνθρωποι στην πρώτη σειρά και σε δεύτερο όροφο ήταν μάλλον κάπως σαν ━━ヾ(*>△<*)ノ━━ッ!? Είσαι καλά?
Τότε ήταν που ο Yu~ki chan άπλωσε το χέρι του και με βοήθησε να σηκωθώ.
Οπως ακριβώς θα το περιμένατε, ήταν πολύ ευγενικός και αξιόπιστος κύριος.
Αυτή τη στιγμή ένοιωσα λίγο σαν κορίτσι (χαμόγελα)

Ήταν πραγματικά αστείο και ικανοποιήθηκα πολύ από το πως το DSIV μπόρεσε να τελειώσει.
Είμαι ευγνώμων στους ZIZ, τα μέλη των Moi dix Mois, Yu~ki-chan, και στην ώρα των MALICE, Hayato-kun που μας υποστήριξε με ελαφρύ ρυθμό στον ήχο και όλους όσους έκαναν το γεγονός αυτό το καλύτερο που έχει υπάρξει.

Στο άφτερ πάρτυ, τα 3 μέλη των MALICE συγκεντρώθηκαν και αναπόλησαν παλιές ιστορίες και τώρα ο λαιμός ακόμα πονάει από την πολυλογία μου (χαμόγελα)
Τόσο ενδιαφέρουσες ιστορίες στο άφτερ πάρτυ, πραγματικά θυμηθήκαμε πολλές, έτσι ίσως θα έπρεπε να μιλήσω για κάποιες από αυτές?
Οχι, προφανώς δεν θα το κάνω... (χαμόγελα)

Deep Sanctuary IV
Ηταν το καλύτερο sanctuary!

Παρακαλώ συνεχίστε να στέλνετε τα ερωτηματολόγια!



Μάνα




**Σημείωση της μετάφρασης – Δεν είμαι σίγουρος τι είναι το Majigoke, αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο φαίνεται ότι είναι κάποια ιστορία... Δεν το έψαξα πραγματικά, αλλά για όσους είναι μπερδεμένοι νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω μια απλη σημείωση αυτής της αναφοράς.



(Μετάφραση: Ελενα Αρχοντάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

† Translate